bullehund.blogg.se

Spooky

Kategori: händelser

Idag är det ju halloween. Har aldrig firat halloween särkilt mycket, men i år har jag firat lite grand. Mest genom att gröpa ur och karva min fina pumpa! Jag är galen i pumpa av någon anledning... har bakat muffins, pumpapaj och även soppa med pumpa än så länge. Också bakade jag även små söta spök cake pops! Blev lite failade, men goda!
Firade Halloween gjorde jag igår, med halloween quiz och film. Temat skulle vara skräck, och det blev... "Wallace och Grommit: Varulvskaninen". Japp, läskigare än så blir det inte. 
I brist på bra bilder från min halloween kommer här en fantastisk video med fyra, grymma tjejer som utför poetry slam (heter det så?) om halloween. SÅ BRA, ryser varje gång jag ser videon! Glad, eller kuslig, halloween!

All the pretty visitors came and waved their arms

Kategori: kläder och utstyrslar

Halsduk för att det är mycket mysigt. Klänning från monki, tights från H&M och kofta från Bik Bok
Nu är det HÖSTLOV!!!! Firade det med att lyssna på Arctic Monkeys och åh jag vill gå på konsert och dansa till Pretty Visitors!
Dagens låt: Arctic Monkeys - Pretty Visitors

Bra saker

Kategori: okategoriserat

Bra sak nummer 1: Vill tipsa om ett jättebra program som heter "Work of art". Det är som Project Runway, fast med konstnärer i stället. Fyra avsnitt har visats än så länge, och det kommer ett nytt avsnitt varje tisdag på SVT. De första avsnitten går fortfarande att se på svt play - så gör det (om ni gillar korstås)! 
Bra sak nummer 2: Rick Owens modevisning för sin vårkollektion 2014 på Paris modevecka. Så himla fantastisk att jag ryser! Varför? Jo, för att han gick emot normerna för hur modeller ska se ut i sin visning. I stället för "vanliga" modeller har han med steppdansare, i olika storlekar och utseende, från olika ställen i USA. Tycker det är så bra och koreografin är sjukt häftig!
(ursäktar att jag inte uppdaterat så mycket på sista tiden - men om två dagar är det ju höstlov så då ska jag nog få tid!)

Zak och de fallna höstlöven

Kategori: foto

Nu är Zak också nyklippt. Han är så söt med kort päls - som en liten, fluffig dalmatin ser han ut! 
För er som undrar så är Zak en tibetansk terrier

Den där fina känslan av att vara nyklippt

Kategori: foto

Känslan man får när man stiger ut nyklippt från frisören. Man känner sig som en filmstjärna, och som att alla som går förbi tittar beundrat på en och tänker "wow, vilket fint hår!". 
Tjoff så var den där jobbiga, långa luggen borta och slitna toppar bortklippta. Det syns kanske inte så stor skilnnad eftersom jag vill låta håret växa och inte klippte så mycket. Men det känns jättebra!

Vägeröds dalar

Kategori: foto

2013-10-12

En bild som säger mycket om dagen

Kategori: dagar som går

Jag tror jag låter den här bilden tala för hur hög awesomness nivån (kom inte på något annat bra ord) på den här dagen har varit

En hatt löser det mesta

Kategori: kläder och utstyrslar

Så här såg jag ut idag. Älskar min hatt, den gör mig så glad. Och den är så röd.
Hatt och strumpbyxor - H&M, Klänning - Monki, Tröja - Gina Tricot
Dagens låt: James Blake - Voyeur

Pumpalatte och en skjorta

Kategori: sånt jag köpt

Denna ruskiga lördag spenderades på bästa sätt i Göteborg med min vän Olivia. Det är nästan bara bra när det regnar ute när man går i butiker, för då är det mysigare att vara inne i butikerna. Också är det liiite mindre folk. 
Till lunch delade vi på en vegetarisk pizza på Pizza Hut med mozarella, fetaost, tomater, rödlök och oliver på! Jättegott! Sedan avslutade vi dagen med att gå på Starbucks och jag drack...
Pumpalatte. Och det var nog den godaste kaffegrej jag någonsin druckit. Alltså den var verkligen jätte, jättegod och jag kan inte sluta tjata om hur god den var.
Här är en skjorta som jag köpte på Monki. Blev så nöjd med den, tyget är jätteskönt och mönstret så mysigt grönt
Känner att jag måste visa er dessa charmiga strumpor jag köpte på H&M. Mopsar är ju min grej.
Trevlig helg!
Dagens låt: Haim - Let me go (hur bra är inte deras nya album???)

Ett höstigt Österlen

Kategori: resa

Direkt efter Bokmässan i Göteborg åkte vi ner till Skåne för att nästa dag gå på Äppelmarknaden i Kivik! Det är en så mysig marknad som vi har gått på nästan så länge jag kan minnas. 
När man är på Äppelmarknaden måste man köpa äppelmunkar förstås. De är så sjukt goda!
Det var så fint i Skåne den lilla tid vi var där och här kommer lite bilder
Haväng var fint som alltid
På vägen hem stannade vi till på Söderåsens nationalpark och vandrade. Det är verkligen jättefint där så jag rekommenderar att ni stannar till där om ni får chansen någon gång