bullehund.blogg.se

Jag vill SKRIVA

Kategori: en liten uppdatering

Att bilda meningar som blir stycken som blir texter är bland det bästa som finns.
Därför är det synd att jag på sistone inte skrivit så mycket här. Inga längre texter eller så. Jag vill så gärna skriva. Ha ett slags ventilation. Men, anledningen till att jag inte gjort det är att det känns som att jag inte har tid för det. Jag öppnar dörren hem en fredagseftermiddag och min första tanke är; "vilken uppgift ska jag sätta mig med nu?"
Skolan håller mig uppslukad. Det är sista året, och då blir det mycket att tänka på. Det blir väl så. Men samtidigt är det ju tråkigt att bara skriva texter med obligatoriska inslag och teman för skolan. Jag vill skriva mer fritt, som jag kan göra här. Det är svårt, när skoluppgifter gnager mig i hälarna och kräver uppmärksamhet. Överflödig uppmärksamhet. Det är ju galet, så ska det inte vara!
-
Nu tycker jag att det är dags att jag börjar skriva fler texter här! Jag tänkte att i fall ni har något ämne eller vad som helst som ni vill att jag ska skriva om, då får ni jättegärna lämna en liten kommentar. Lite inspiration.
-
Detta gav mig lite ventilation i varje fall. Och nu ska jag för tusan spela tv-spel.

Instagram, september

Kategori: foto

Äsch, vad ska jag skriva. Vi tittar på lite bilder från september.
                
Alltså jag gillar den här bilden. En helg var jag och några vänner på Liseberg för att hålla kvar i sommaren. Det var en dag blandad av adrenalin, glädje och svindel. Så galet. Och en kaninballong följde med på spårvagnen.
               
För övrigt, hur tråkigt är det inte att de ska ta bort Pariserhjulet? Det är så mysigt ju. Och fint. 
En helg var vi i Trysil. Jag blev något fasligt förkyld, men färgerna var fina, naturluften uppfriskande.
Småpratiga kaféer med bokhyllor, näsdukar med mumintroll. Det hör hösten till.
                     
En typisk Bokmässan-bild. Som jag var på! Det var kul. Men kaos förstås, fast det är en ju beredd på. Jag träffade flera författare - Caroline Rongskog Ferrada-Noli (som har bästa podden med Liv Strömquist), Karolina Ramqvist och Christer Lundberg (som har mysigaste radioprorammet/podden på P3)! En del böcker hängde med hem, många håller jag i minnet och längtar efter.
           
Ja, jag var uppe den där natten till måndagen och tittade på den färggranna månen. Fantastisk bild blev det... men där har ni i alla fall bevis. Den var väl fin.
-
Tack september!

Kanelglädje

Kategori: matlagning & goda ting

Dagen till ära bakade jag kanelbullar. Jag är så stolt. Visst blev de fina?
Som små konstverk (okej, något överdrivet där).