bullehund.blogg.se

Det finns alltid nåt äkta att hålla fast vid

Kategori: sånt jag köpt

Dagens outfit
Klänning - Monki, Kofta - Bik Bok, Skor - Converse
Har sen alldeles nyligen ett par helt nya, vinröda converse. Tokälskar dem
Dagens låt: Håkan Hellström - Pistol

Som en virvelvind

Kategori: kläder och utstyrslar

Dagens Hannah
Sitter uppe med mysig musik, äppelpaj och kollar på fina kläder på nätet. Kan det bli mycket mysigare? 
En lite irriterande sak. I fredags var Ane Brun på Liseberg. Men jag kunde inte gå. Börjar störa mig mer och mer på det nu, det är lite jobbigt... alltid är det så att man börjar gilla en artist mer efter att man skippat en av deras konserter, bara så att man ska känna ännu mer ångest. Icke ok!
Dagens låt: Ane Brun - Virvelvind

En sommar

Kategori: ord & tankar

Sommaren. Oftast när sommaren tar slut, skolan börjar igen och löven börjar falla brukar jag tänka att "Jaha, det var ännu en sommar bortslösad på ingenting" och vill bara göra om allting. Men i år är jag faktiskt bara nöjd. Bland annat har vi har varit i Storbritannien, gått på två konserter - Patti Smith + First Aid Kit och Muse (!!!) - och myst i Skåne. Också har jag såklart badat och njutit av det varma vädret, tillräckligt för att inte sakna det alldeles för mycket. En underbar sommar har det varit helt enkelt. Och den är ju inte helt slut än faktiskt.
Ja, nu är jag redo för hösten.
Sommarens bästa minne: Muse såklart, att äntligen ha fått se dem... så overkligt! Men Patti Smith's konsert var också helt fantastisk förstås

Då var det dags igen

Kategori: kläder och utstyrslar

Idag kallade min gula Kånken återigen - sommarlovet är slut och skolan börjar. Det kändes lite så här;
Jahapp, det var den sommaren det
Nämen det är klart att det känns tråkigt att sommarlovet är slut, men samtidigt så var jag ändå mest pepp i morses för jag börjar ju gymnasiet! Det är ju rätt coolt faktiskt och än så länge känns det bra. Och hey, bara för att skolan börjar så är ju inte sommaren helt slut än.
Klänningen kommer från Monki
Fick förresten en jättefin liten present av min vän Lovisa idag som hon hade köpt när hon var i England. Det är en mini sonic screwdriver (doctor who) som funkar som en ficklampa. Tack så jättemycket Lovisa! 
Dagens låt: Panic! At The Disco - This Is Gospel

När någon fäller en sexistisk kommentar...

Kategori: sånt som andra gjort bra

En fräsig tax

Kategori: sånt jag köpt

Så här såg då jag ut denna regniga, kyliga dag
Linne från The xx's konsert förra året i Göteborg, tights från Monki
Ja fy så regnigt och grått det varit idag. Fast lite mysigt är det ju också, när man sitter inne och chillar. Perfekt väder för att lyssna på musik!
Förresten, här är en tygkasse som jag köpte idag på Monki. Tyckte den var bara för charmig. Jag är stormförtjust i taxar och den här taxen är ju så himla cool.
Fräsigt!
Är förresten, kan jag ju skriva nu, så sjukt avunsjuk på alla er som är på Way Out West och har det skoj. Hade så himla gärna velat gå, men det gick inte i år. Jättetråkigt att missa Grimes, The Knife och Of Monsters And Men särskilt... fy! Nästa år ska jag banne mig gå!
 

Boktips!

Kategori: böcker

Jag vill tipsa er om lite sommarläsning. Just nu läser jag Maria Svelands bok "Hatet", som är en upprörande, viktig och tankeställande bok om antifemenism. Flera av er har säkert lyssnat på hennes sommarprat i P1, och tyckte ni om det så kommer ni säkerligen även gilla den här boken. Själv tycker jag den är jättebra och väldigt intressant. Har på senaste tiden reagerat mycket på all negativitet och hat mot feminism jag stött på på internet (ej riktat mot mig) och jag tycker det är ett viktigt ämne att studera. Så läs vettja!

En onsdag

Kategori: kläder och utstyrslar

En dag försent kommer här en bild på onsdagens outfit. Den här klänningen är från Monki och jag har börjat använda den mer och mer nu på sista tiden. Är ingen rosa person egentligen, men jag gillar den här designen. Dessutom ärd en jätteskön nu på sommaren (tog förresten mitt första dopp i måndags, yes!)
Kolla in den här snubben som pryder min vägg!
Den elfte doktorn från Doctor Who, som för övrigt är min favorit utav doktorerna eftersom han är allmänt awesome. Köpte den här postern i Edinburgh
Dagens låt: Vampire Weekend - Worship You