bullehund.blogg.se

Vintage bilaga

Kategori: okategoriserat

I måndags kom en ny bilaga ut med Expressen, och den har temat Vintage! Kände mig tvungen att köpa den, dels för att jag älskar vintage men även för att Elsa Billgren var på framsidan! Jag älskar henne, hon är så inspirerande, så det var ju trevligt med ett reportage om henne. :)
Dock var det lite för mycket om inredning enligt mig, är ju mest intresserad av kläder. Men gillar ni vintage så bör ni kolla in den här trevliga bilagan!

App tips

Kategori: okategoriserat

Ville bara tipsa om en app som heter "Monki Mi". Det är en app från klädkedjan Monki där man kan redigera bilder genom att bl.a. lägga in monkis, hattar, solglasögon och andra effekter. Jag vet att den kom ut för ett tag sen, men jag kom på att den fanns förra veckan haha.
Om ni inte har appen redan så rekommenderar jag den starkt, effekterna är jättefina och roliga! Här kommer en bild som jag redigerat. :)

Vårens färg

Kategori: okategoriserat

Jag följer inte trender särskilt mycket så jag vet inte i fall någon "officiell" källa har ansett detta redan. Men den här våren är i alla fall min trend färgen ljusblå. Det är ingen färg som har intresserat mig så mycket förr, men nu på senaste tiden har jag dragits till den färgen och när våren äntligen kommer kommer ni nog se mig i mycket ljusblått. Tycker det är en så härlig färg som kommer i många olika nyanser, och dessutom så går det att kombinera med mycket.

Skjorta, hatt och scarf från Monki
Nagellack från L'oréal Paris

Tips: Monki socks

Kategori: okategoriserat

Ville bara tipsa er om att köpa strumpor på Monki. Ni kanske har sett deras Monki figurer, och de finns även som strumpor och jag är helt galen i dem (låter konstigt att nån kan vara galen i strumpor, men ja). De är ganska neutrala i färgen, men ögonen gör dem lite roligare. Värt att prova om du känner för att ha lite roligare strumpor än vanligt. c:

Fynd?

Kategori: okategoriserat

Idag köpte vi något lite konstigt som man inte trodde man behövde... en provdocka! Kanske behöver jag ingen heller, men det var reapris på den så då tänkte vi att det hade varit rätt coolt, och bra när man ska sy kläder. Synd bara att jag suger på att sy, men det kanske jag får ta och bli bättre på nu.

Trevlig dag i Göteborg

Kategori: okategoriserat

Idag har jag varit i Göteborg. Främst var jag där för att gå på bio, och filmen jag såg hette "Kvartetten", som handlar om ett ålderdomshem för pensionerade musiker. Om ni gillar innehållsrika filmer med mycket spänning kan jag tyvärr inte rekommendera den hör filmen, för handlingen var ganska... Platt? Men det betyder inte att den var dålig, tvärtom! Den var jättemysig och rolig, så om du vill se en trevlig film utan bekymmer eller om du uppskattar musik, då rekommenderar jag filmen starkt!
För övrigt så var jag även inne och handlade lite på Monki, och då köpte jag de här coola tightsen med ögon på! Frågan är bara vad jag ska bära till dem... Förslag? c:

Ny mugg

Kategori: sånt jag köpt

Det är inte ofta jag köper muggar, men denna mugg var jag tvungen att ha! Som ni vet så älskar jag Florence+the Machine, och när jag hittade en mugg med Florence på cdon blev jag så glad!! Ska bli extra trevligt att dricka kaffe nu. ;)

First Aid Kit

Kategori: musik

Hade egentligen tänkt skriva igår men jag kom hem vid elva så jag var alldeles för trött.
Vad gjorde jag igår? Jo, jag var och såg First Aid Kit live i Trollhättan! Jag lyckades få en plats (ståplats) näst längst fram, så jag såg väldigt bra. Konserten var helt fantastisk, de gjorde så bra variationer på sina låtar och drog skämt lite då och då. Stämningen var så trevlig och man kunde inte låsa bli att dansa eller sjunga med. Köpte en t shirt efteråt också med riktigt fint tryck, eller vad tycker ni?
Om ni får chansen att se dem live, gör det! Det var bland det bästa jag upplevt och First Aid Kit är helt klart Sveriges bästa artister enligt mig. (Måste även tillägga att jag älskade deras styling också, så fina klänningar! De såg helt fantastiska ut)

Fettisdagen

Kategori: okategoriserat

Så var det fettosdagen idag, och självklart och jag en semla även jag. Fattar inte hur semlor kan vara så goda egentligen, det är ju bara en bulle med grädde (och mandelmassa), det borde inte vara så speciellt...
Säger man Fettis-dagen eller Fet-tisdagen? Jag har alltid sagt det förstnämnda men det kanske inte stämmer?

Längtan efter sol

Kategori: okategoriserat

Jag skrev precis att jag var glad över vintern, och ja, det är jag. Men! Jag längtar ändå efter sommaren av en anledningen just nu. Solglasögon! Idag satt jag och kollade runt lite på internet och det finns så många att välja mellan och ack så snygga de är. Jag har för tillfället bara ett par som jag använder flitigt under sommaren. De är runda, svarta, stora och från Monki, älskar dem verkligen! Så därför känns det lite jobbigt att inte kunna använda dem på ett tag...

Välkommen tillbaka vinter

Kategori: okategoriserat

Nu sitter jag och glor på melodifestivalen, gillar upplägget i år. Tror den här deltävlingen kommer bli intressant, bl.a. så är ju Rickard Wolf (stavning??) som gjorde rösten till Scar i Lejonkungen haha.
Idag gick jag på en promenad med hunden och jag tycker verkligen om vädret! Vintern har äntligen kommit tillbaka! Dessutom är min lilla vovve väldigt söt när han går runt och nosar i snön. c':

Lång vecka

Kategori: okategoriserat

Förlåt för att jag inte skrivit något denna vecka! Det har varit så mycket stress kring Nationella Proven och så, vilket har lett till att jag inte haft tid till att skriva något. Plus att det inte funnits mycket att skriva om, haha.
Idag har jag tittat på sista delen av tv serien Emma och ätit sushi. Har redan sett den en gång men det var ett tag sen så jag hade glömt typ allt... Så bra är den i alla fall! Precis som alla Jane Austen böcker (är ett Jane Austen fan).

Vandrar runt

Kategori: okategoriserat

Idag har jag som uppgift att gå in i mina nya Dr Martens hemma i huset så att jag vet att allt står rätt till. Lite jobbigt eftersom de är rätt hårda nu i början, och det känns lite skumt att gå runt med skor inomhus... Men jag får vandra på!

Göteborg

Kategori: sånt jag köpt

Var i Göteborg idag! Största anledningen till att jag åkte dit var för att köpa skor, vilket jag gjorde. Lägger inte upp någon bild på dem dock (tror de flesta vet hur Dr Martens ser ut..)
Men jag köpte även lite kläder på Monki! Även fast rean lider mot sitt slut och de flesta affärer redan har slut på de bästa sakerna så rekommenderar jag att ni går till Monkis slutrea! Hittade en hel del bra saker, bl.a. en mycket fin, blå hatt som jag ser fram emot att använda i vår!
Till lunch åt jag panini med ost och skinka, supergott! Och nu.... Nu är jag jättetrött och peppar för Melodifestivalen!

Fredagsmys

Kategori: okategoriserat

Åh så skönt det är med fredag!! Detta firar jag med brownie, som än vän bakade till mig i födelsedagspresent, och vaniljglass samtidigt som jag tittar på Futurama. Mycket mysigt. :)

Lite dålig bild haha