bullehund.blogg.se

Hälsar på snön

Kategori: okategoriserat

Just nu håller jag på att packa, för jag ska under påsklovet (som börjat idag wohoo) iväg och åka skidor! Därför kommer jag tyvärr inte kunna skriva något på bloggen på ett tag... Tänkte bara skriva det så ni vet varför jag inte kommer vara så aktiv under den kommande veckan.
Glad Påsk allesammans!

Too much is just enough when it comes to ice cream

Kategori: okategoriserat

Har ni sett den här nya glass-sorten från Hemglass? Jag hade ingen aning pm att det fanns, men idag köpte vi Cookie dough och Brownie glass från glassbilen. Likt Ben&Jerry's, ja det kan jag hålla med om. Men det var gott! Och förpackningarna var så roliga! Först en lång beskrivning av glassen, sedan står det även "Too much is just enough" och det är ju helt sant. Rekommenderas~

8 sanningar

Kategori: okategoriserat

Denna snöiga och kalla dag har jag inget kul att skriva om, så jag tänkte att jag skulle skriva 8 saker om mig själv haha. Kul va? 
  1. Jag är extremt förtjust i mopsar. Vad mer ska jag säga, mopsar är underbara helt enkelt! Gillar min egen hund minst lika mycket som mopsar dock haha, tro inget annat. 
  2. Mitt favoritband är Muse. Har ni aldrig hört Muse uppmanar jag er att lyssna på dem NU, för de är helt fantsastiska och betyder väldigt mycket för mig. Om någon förolämpar Muse när jag är i närheten blir jag väääääääldigt arg, så gör inte det. 
  3. Kpop=awesome! Jag tror jag har gillat kpop sen hösten 2011... jo så är det nog! I alla fall, för er som inte vet betyder kpop koreansk pop. Egentligen lyssnar jag inte så mycket på pop annars, men kpop är så annorlunda och så mycket mer än bara musik. Bra musik är det också. Favoritgruppen är Bigbang (Låttips: Fantastic Baby)
  4. Min favoritserie är Glee. Jajamensan, jag är ett stort gleek. Ingen serie slår glee! Favoritkaraktären är underbara Blaine, och Darren criss är i allmänhet en av mina stora idoler. 
  5. Min favoritaccesoar är solglasögon. Jag är helt galen i solglasögon! Särskilt runda, så snygga är de!
  6. Favoritförfattare: Jane Austen. Jag är helt förälskad i Jane Austens berättelser, vill bara drömma mig bort till den underbara sidan av 1800 talet (vet att 1800 talet inte bara bestod av romantik och lyckliga slut). "När döden kom till Pemberley" är typ bland det bästa som hänt mig, fast jag har inte börjat läsa den än... Men liksom, en fortsättning på världens bästa Stolthet och fördom! 
  7. Cello är världens bästa instrument. Ingen protest!
  8. Just, exakt i denna stund lyssnar jag på: Albumet "Instinct" av Niki and The Dove.
 

Äntligen här!

Kategori: sånt jag köpt

Idag fick jag äntligen den underbara Elsa Billgren's nya bok "Elsa Billgrens Vintage"! Jag har sett fram emot den här boken så mycket. Vintage är något jag älskar, men när jag väl stiger in i en vintagebutik är jag helt lost och vet inte vart jag ska börja. Nu kan jag ta den här till hjälp. Har inte börjat läsa den än men den beskrivs som en guide genom vintagedjungeln så förhoppningsvis kommer jag få lättare att hitta i butikerna nu, haha. :)

Jaaa!

Kategori: okategoriserat

Kort uppdatering; ROBIN VANN!! Åh jag verkligen skrek av glädje, trodde aldrig att han skulle komma så högt upp också går han och vinner hela grejen! Är så glad :'D

Heja Robin!

Kategori: okategoriserat

Tittar ni på melodifestivalen? Det gör jag i alla fall. Vet inte vad jag tycker om att det bara är en kvinna med... Inget förvånande kanske då alla röstar på killar för att de ser bra ut.
Men men, silverhatten är på! Nuuuu kör vi, heja Robin!

The saga is complete

Kategori: okategoriserat

Äääntligen ska jag sätta mig och titta på Breaking Dawn part. 2! Köpte den förra lördagen då den kom ut men har inte haft tid till att se den förrän nu.
Det är lite sorgligt att detta blev sista gången jag köper en Twilight film eller ser den på bio. Till den här filmen var jag t.o.m på nattvisningen, det var kul. Nu finns det ingen mer film att se fram emot helt enkelt. :( Men jaja, det viktigaste är ju att den sista filmen faktiskt är väldigt bra så allt inte hade avslutats på ett dåligt sätt!
(Förlåt ni som inte gillar Twilight för detta inlägg haha. Men se filmen ändå, den är sevärd!!)

Viva Las Vegas

Kategori: sånt jag köpt

Jag älskar mopsar. Och om man älskar mopsar så älskar man Gemma Correll, en tecknare som också älskar mopsar - och ritar mopsar!
Den här tröjan kommer då från henne, köpt på Urban Outfitters på rea! Den är jätteskön och ganska stor i storleken, och ack så väldigt charmig. Jag blev jättenöjd!

Springtime

Kategori: okategoriserat

Älskar våren!