bullehund.blogg.se

Värmande musik

Kategori: musik

Hu vilket tråkigt väder vi har nu! Att gå genom regn och slask till skolan är inget vidare, men en sak som jag brukar göra för att göra vandringen lite behagligare är att lyssna på musik på hög volym (inte för hög dock) i mina hörlurar. Vissa låtar känns vintriga, vilket ger vädret en varmare känsla på nåt sätt. Här kommer några låtar som jag gillar att lyssna på i detta regniga väder!
 
  • Niki and The Dove - The Gentle Roar
  • First Aid Kit - Wolf
  • Florence + The Machine - Cosmic Love - MTV Unplugged, 2012 (nästan alla Florence + The Machine låtar passar tycker jag)
  • Mumford & Sons - The Ghosts That We Knew
  • The xx - Infinity
  • Walk the Moon - Quesadilla
  • Of Monsters And Men - Six Weeks
 
 
 

Glädjande nyheter

Kategori: okategoriserat

Länge har jag försökt sätta upp mitt hår i en så kallad "hairdonut", men det har inte gått eftersom mitt hår varit för kort. Men idag testade jag igen, och lyckades! :D
Dock har jag inte tillräckligt långt hår för att kunna sätta upp det mitt uppe på huvudet, vilket jag egentligen vill... Men jag får låta håret växa vidare helt enkelt!

Filmtime!

Kategori: okategoriserat

Som lördagsunderhållning idag ska jag se på filmen "The Kings Speech", med bl.a. Colin Firth och Helena Bonham Carter! Jag vet inte riktigt vad det är för film men den har vunnit flera Oscar så då borde den ju vara bra!
Fortsatt trevlig helg!

Lördagsgodis

Kategori: okategoriserat

Nu skrev ju jag att jag skulle bara ta det lugnt idag, men ändå var jag på Torp köpcentrum idag med en kompis! Köpte inte mycket mer än ett halsband, men jag köpte även en slags "nötbar" eller vad man nu ska kalla det! Den innehöll cashewnötter, yoghurt och blåbär. Lite spännande, och den visade sig vara god!
NU ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. :)

Musiktips~

Kategori: musik

Äntligen helg! Är så trött efter en låång skolvecka så det ska bli skönt att ta det lugnt i helgen.
Ville bara tipsa om en grym låt av gruppen Girls Geberation! Låten heter "I got a boy", och den släpptes i början av januari. Lite sent att skriva om den nu kanske men jag vill bara uppmana er till att lyssna på den, och annan kpop!
För er som inte vet så är jag ett stort kpop fan (koreansk pop) och jag rekommenderar det till alla! :)

Beslutsångest!

Kategori: okategoriserat

Jag har riktigt svårt att bestämma mig för vilken bok jag ska läsa efter Les Miserables. Antingen så ska jag läsa tredje delen av The Hunger Games, "Mockingjay". Jag började läsa den för typ ett halvår sen så halva är redan läst, men andra böcker har kommit emellan så jag har lite glömt bort att läsa klart den...
Den anda boken jag väljer mellan är "När döden kom till Pemberly", och det är en bok som jag verkligen ser fram emot att läsa! Det är som en fortsättning av Stolthet och fördom men i deckarform! Jag älskar stolthet och fördom så den här boken verkar ju helt perfekt, men jag måste ju läsa ut Mockingjay någon gång...
Vilken tycker ni att jag ska välja först!?

Sommar...

Kategori: okategoriserat

Idag var det verkligen iskallt ute, på morgonen var det -15 grader!! Det ser ut som att det ska bli lika kallt imorgon, burr.
Nu när det är så här kallt börjar jag längta efter sommaren och värme, och jag är ändå en person som älskar vintern. Men jag längtar så efter halvkyliga sommarkvällar och att äta glass på stranden... Underbart! Jaja, när sommaren kommer kommer jag säkert längta efter vintern så jag får njuta av det nu när det är. ;)

Älskar den!

Kategori: okategoriserat

Idag släpptes äntligen Paramore's nya singel som jag längtat efter så länge, och jag tyckte den var t.o.m bättre än förväntat! Dock har jag sett en massa negativa kommentarer, det förstår jag mig inte på...
Har ni hört låten och vad tycker ni om den isf? :)

Franska hela dagen

Kategori: okategoriserat

Idag var ingen jättespeciell dag. Jag har mest pluggat franska inför en redovisning. Nu tar jag dock en paus och tittar lite på Guldbaggegalan. :)
Åh jag vill se Les Miserables igen! Den var så bra, perfekt inledning på filmåret. Och fler bra filmer kommer ju komma, som The Hunger Games: Catching fire och Iron Man 3! Vet inte vilken jag ser fr emot mest...

Bio

Kategori: okategoriserat

Är precis hemma från att ha sett filmen Les Misérables på bio! Och om ni vill veta så hann jag aldrig läsa ut boken, men jag ska försöka göra det snart.
Filmen var jättebra och väldigt gripande. Jag gillade att de sjöng i 95% av filmen i stället för att prata! Jag började nästan gråta vid vissa scener... Det var så sorgligt. :(
Jag rekommenderar att ni ser den för den var helt fantastisk och gripande!!

Festligt

Kategori: matlagning & goda ting

Igår var några kompisar hemma hos mig, och vi gjorde bl.a. Pizza! Jag tycker det blev rätt så lyckat så här kommer en bild av hur den såg ut innan och efter ugnsbakning! En av pizzorna var dessutom helt vegetaris. :)

Reafynd!

Kategori: sånt jag köpt

Äntligen är det helg!
Idag var jag och kollade lite på slutreorna, och det fanns en hel del billiga saker nu när alla affärer vill bli av med allt från mellandagsrean. Jag köpte mig en stickad kofta och ett halsband på Bik Bok och ett halsband på Gina Tricot! Trevligt! :)

Florence

Kategori: okategoriserat

Ikväll hade jag inget att göra så jag satt och tittade på Florence+the machine videor och inser hur mycket jag älskar henne. Hon är så himla fantastisk! Hennes röst, stil, uppträdande, låtar...
Jag hoppas verkligen att hon kommer till Sverige igen för jag kunde inte gå när hon var här förra året. :(
Ok det här blev ju ett konstigt inlägg. Men ja, jag vill bara att ni ska lyssna på denna fantastiska sångerska!!

Längtar fast ändå inte

Kategori: okategoriserat

Jag längtar till nästa vecka. För då släpps äntligen Paramore's nya singel!! Jag är verkligen jättepepp, mer peppad än vad jag trodde jag skulle bli. Det har ju gått så långt nu sen de senast släppte en låt.
Varför ser jag då även inte fram emot nästa vecka? Jo, Glee är anledningen. Det nya avsnittet släpps och egentligen borde jag ju vara jätteglad men jag har en känsla av att det kommer hända dåliga saker! Det är iaf vad jag har hört. O_o
Hoppas ni får en bra vecka iaf :D

Sushi och snö

Kategori: en liten uppdatering

Idag åt jag något bland det godaste jag vet, nämligen sushi! Det går verkligen inte att tröttna på sushi, skulle nästan kunna äta det varenda dag.
Nu är det verkligen rejält med snö ute. Jag tycker snö är jättemysigt så jag är nöjd med vädret men det är ju väldigt halt ute! Så ta det försiktigt! :)
(Nu hamnade bilden på fel håll haha)

Litet inlägg om vad jag läser

Kategori: böcker

Nu har jag börjat läsa Les Miserables! Ville läsa den innan jag ser filmen som kommer om en vecka! Dock visste jag inte att den skulle vara mer än 600 sidor lång, så jag har mycket att läsa nu. Men hittills är boken väldigt bra!
Någon av er som har läst boken? :)

Liten presentation :D

Kategori: ord & tankar

Jag startade den här bloggen för att bara få skriva av mig lite om vad som händer i mitt liv och andra saker som intresserar mig. Jag heter Hannah och jag är 15 år. Mitt största intresse är musik, men jag gillar även att dansa, spela teater, skriva och läsa. Andra intressen jag har är kläder, Glee, kpop och en massa annat! Jag tror att man kommer se vad jag tycker om att göra osv. i mina inlägg. :) 
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: okategoriserat

Mitt första inlägg.