bullehund.blogg.se

Instagram, april

Kategori: listor & summeringar

April har gått väldigt långsamt, samtidigt som det händer så mycket att det inte alltid är lätt att hänga med. Och var har värmen gömt sig? Den håller sig fast i solen, tycks inte vilja lämna. Eller kanske har jag blivit för bekväm med den globala uppvärmningen. Kanske ska det vara så här.
Ja ja. Här är lite av vad min mobil dokumenterat i april
Hej här är jag då. Tyckte det var fränt med mitt guldglittriga vattenfall på väggen... som är en kjol.
I början av månaden var vi, som ni kanske minns, i Trysil och åkte skidor. Åh vad mysigt det var. Den enda anledningen till att jag nu skulle sakna snö är att jag vill tillbaka dit.
Yes, fint var det verkligen
Den här briljanta tidiningen köpte jag en dag. En kanske kan tycka att en inte ska intressera sig av historia bara för att det är kvinnor det handlar om, att det finns så mycket mer. Jag älskar dock den här tidningen, för att det är härligt som en omväxling efter 17 år att faktiskt få se andra perspektiv på hur allt gått till. Allt handlade faktiskt inte bara om kungar och män i puffiga skjortor. Det finns så många kvinnor vi inte fått lära oss om, och det är dags att de får den uppmärksamhet de förtjänar.
Ännu en bild på mina fötter... bara för att strumporna matchade byxorna, yeah
Har tagit en hel del selfies. Med solljuset i ansiktet för att vara lite häftig eller något. Gillar att bakgrunden ser ut som is på ena bilden, hade kunnat vara med i en film.
Till sist, fina Vägeröds dalar som vi besökte i söndags. Där kändes det ändå väldigt mycket som vår.
-
Tåget rullar på in i maj, som bjuder på ännu mer. Av allt! Saker att tänka på, plugga på (där överdriver jag verkligen inte), och solljus. Nu tycker jag att sommaren kan ta och pallra sig hit. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: